VIP Konzultáció

Exkluzív időpontfoglalás

Foglalj nálunk VIP időpontot és bízd szakértőinkre otthonod tervezését! Értékesítőnk csak veled foglalkozik, meghallgatja egyedi igényeidet, részletesen bemutatja termékeinket és megkeresi a legjobb megoldást neked, így időt és energiát spórolva tudsz másra koncentrálni.

Természetesen áruházunk időpontfoglalás nélkül
továbbra is szabadon látogatható mindneki számára!

Áruházunk nyitvatartási időn belül SZABADON LÁTOGATHATÓ bárki számára!

Ha többre vágysz akkor foglalj hozzánk időpontot egy VIP KONZULTÁCIÓra most ingyen, ahol Rád szabott megoldásokat kínálnak szakértőink!

Szakértékesítőnk csak veled foglalkozik, meghallgatja egyedi igényeidet, részletesen bemutatja termékeinket és megkeresi a legjobb megoldást neked, így időt és energiát spórolva tudsz másra koncentrálni.

TELJESEN INGYEN!

Teljesen ingyen

Miért Mi?

A legfőbb küldetésünk, hogy Neked, stílust, irányt mutassunk, miközben a Te egyéniségedet, személyes ízlésvilágodat megismerve és figyelembe véve közösen  hozzuk létre álmaid fürdőszobáját. 30 év szakmai tapasztalatával pontosan tudjuk, milyen nehézségekkel szembesülsz egy felújítás vagy építkezés során.


Családi vállalkozásként kiemelten fontosnak tartjuk az emberi kapcsolatokat. Hiszünk abban, hogy amikor érdeklődőként betérsz hozzánk, akkor megtisztelsz bennünket a bizalmaddal. Mindent megteszünk azért, hogy elképzeléseidet a lehető legpontosabban feltérképezzük és a Számodra legmegfelelőbb megoldást kínáljuk!

Kedves szakértékesítőnk csak veled foglalkozik egész idő alatt. Meghallgatja elképzeléseidet, ötleteidet, ízlésvilágodat – amely alapján segítségedre lesz.

Megkeresi a legjobb személyre szabott megoldásokat neked.
Egyéni igényeidre szabva a mai belsőépítészeti trendeknek megfelelően.

Nincs szükséged külön belsőépítészre, így végül időt és energiát spórolsz meg – mindezt most ingyen! Nincs más dolgod mint élvezni a megújult otthonod varázsát.

ÁTMENETILEG SZÜNETEL

2500 m2-en berendezett 100 fürdőszobával, több mint 30 éves szakmai tapasztalattal várunk Téged az Áruházunkba!
2500 m2-en berendezett 100 fürdőszobával, több mint 30 éves szakmai tapasztalattal várunk Téged az Áruházunkba!