Inspiráció

Elegáns otthonokba a kortárs, időtálló márvány nyerő választás, mely fényűző hangulatot kölcsönöz a fürdőszobának, akár modern, akár hagyományosabb.

A márvány szépsége abban rejlik, hogy változó mennyiségben hozzáadhatod fürdőszobai ötleteidhez. Legyen szó egyszerű mosdókagylóról, szabadon álló fürdőkádról vagy padlótól a mennyezetig érő falakról, mindegyik segít feldobni a fürdőszoba kialakítását.

Szolgáltatásaink

Mit nyújtunk?

Európa egyik legnagyobb bemutatóterme!

2500 m2-en közel 100 berendezett fürdőszoba box-al várunk Téged.

Rólunk

Kik vagyunk?

A legfőbb küldetésünk, hogy Neked, stílust, irányt mutassunk, miközben a Te egyéniségedet, személyes ízlésvilágodat megismerve és figyelembe véve közösen  hozzuk létre álmaid fürdőszobáját. 30 év szakmai tapasztalatával pontosan tudjuk, milyen nehézségekkel szembesülsz egy felújítás vagy építkezés során.

200-300 féle kül-és beltéri burkolatot tartunk raktáron a konyha, a nappali és a terasz burkolásához, de komplett fürdőszobai berendezéseket és a belső enteriőrhöz tartozó bútorokat is beszerezheted nálunk. Minden termékünk első osztályú, magas minőségű.

Burkolatokon kívül rengeteg csaptelep, mosdó, wc, bidé, wc tartály, kád, zuhanykabin, dísztárgy, enteriőr kiegészítők  közül válogathatsz Nálunk. A saját márkáinktól egészen az egyedi, exkluzív, designer termékekig, hatalmas raktárkészlettel!

2500 m2-en berendezett 100 fürdőszobával, több mint 30 éves szakmai tapasztalattal várunk Téged az Áruházunkba!
2500 m2-en berendezett 100 fürdőszobával, több mint 30 éves szakmai tapasztalattal várunk Téged az Áruházunkba!

Blog