A fürdőszoba kényelme, funkcionalitása: Szabd személyre jól megválasztott, okos kiegészítőkkel!

A fürdőszoba funkcionalitása alapvető, elvégre ez egy abszolút funkcionális tere, helyisége otthonunknak – kényelme, ergonómiája tehát alapvető fontosságú. Azonban ez szerencsére nem zárja ki a stílusos, ízléses dizájnt – amiben köztudott, hogy az olaszok az élen járnak. Ezért most olyan izgalmas, trendi, stílusos fürdőszobai kiegészítőket mutatunk be Nektek, melyekkel nem csupán kényelmessé, de felettébb látványossá is válik a fürdőtér…

Egy kortárs, mai fürdőszoba alapvető kellékei a kiegészítők. 

Persze, ez korábban sem volt másként: hiszen évtizedekkel ezelőtt is nyilván felakasztották dédanyáink is a törölközőt, belenéztek fésülködéskor a tükörbe, és feltételezhetően ismerték és használták a WC-kefét is… 

Azonban ma már lényegesen több figyelmet szentelünk a mindennapi kényelemnek, a személyre szabott ergonomikus megoldásoknak. 

Ahogyan arra is jóval több energiát fordítunk, hogy élettereink valamennyi berendezési tárgya, eleme egymással harmonikus egységet alkosson, egy adott térben lévő, valamennyi anyag, textúra, bútor és kiegészítő passzoljon egymáshoz.

Légies, modern polcok – letisztult terekbe

Egy modern fürdőszoba ma már elképzelhetetlen tükör nélkül. A tükör pedig önmagában igen kényelmetlen lenne, ha nem tudnánk lepakolni elé sehová sem a szépítkezéshez használt kellékeinket. Így elengedhetetlen, hogy legyen polc is a tükör közelében. 

Van, aki a tükrös faliszekrényt jobban szereti – családoknak, vagy ha több holmink van, érdemes ilyet (is) beszerezni. Azonban egy jól kézre eső, finom és elegáns üvegpolc még akkor is jól jöhet, hiszen kicsi, könnyű, és a légies, áttetsző üveg felületének köszönhetően nem vesz el sokat még látványban sem a térből. A fényes, króm polctartók pedig számtalan formában, kialakításban a rendelkezésünkre állnak ma már.

Mit szólnátok például egy ilyen modern, absztrakt jellegű dizájnhoz, praktikus alsó kosárral a polc alatt – melyet nem csak a modern, de akár még egy glamour-stílusú fürdőszoba enteriőrbe is bátran betervezhettek!

Okos tükrök, kiegészítő tükrök – többfunkciós, ergonomikus megoldással

Mitől lehet okos egy tükör? Leginkább attól, hogy több funkciós: nem csak tükör, hanem nagyító is, sőt még lámpa- funkciót is ellát, a beépített LED-világításnak köszönhetően, melyet egy egészen diszkrét, szinte láthatatlan érintőkapcsolóval ki-be kapcsolhatunk, sőt akár még a fényerőt is szabályozhatjuk bizonyos típusoknál. Ami pedig az ergonómiát illeti – ebben sincs hiány: ez a tükör például billenthető, különböző szögben irányíthatjuk egyedi igényeinkhez beállítva.

Körszakállas urak és kontyot fésülő asszonyok bizonyára megőrültek volna egy ilyen profi konstrukcióért már a múlt századokban is! Szerencsére, mi már bátran fésülködhetünk és borotválkozhatunk, akár több szögből és irányból is jól látva magunkat, hála a mai innovatív technikáknak…

Dupla akasztó – egészen kis helyen:

a loft stílusú, kisebb, nagyvárosi fürdőszobák tulajdonosai imádni fogják!

A matt fekete kiegészítők most nagyon népszerűek, és valamennyi kortárs stílushoz remekül illenek: legyen az modern, urbánus, városi, loft, de még a natúr, vagy a rusztikus terekbe is szép kontrasztot hozhatunk velük, különösen, ha a szaniterek hófehérek, vagy kő hatásúak. De egy beton hatású csempe mellé jobbat el sem tudunk képzelni!

Egy ilyen dupla akasztó azért praktikus, mert mindkettőtök törölközője ráfér, méghozzá egészen kis helyen. Több hely, több felület marad másnak a térben…

Kombinált tartó, szintén a kis terű városi mosdókba:

WC kefe és törölköző tartó egyben!

Maradjunk a loft vonalnál – elvégre, ha az egyik kiegészítőnk ilyen, akkor az a szép, ha a másik, a többi is ugyanebből a színből, stílusból lett kiválasztva, és ugyanilyen matt fekete kivitelben készült. 

Ha pedig kicsi a tér – vagy egész egyszerűen csak szeretjük, ha minden egyben van és pont kézre esik – akkor válasszunk egy ilyen jópofa kombinált tartót, a WC-kefe és egy kisebb kéztörlő számára.

Akár még a nyaralóba is tökéletes, a vendégfürdőszobának pedig egyenesen kötelező eleme!

Fürdőszobád stílusát, kényelmét egyértelműen Te alakítod!

Választhatsz okos, kis helyen elférő, kombinált lehetőségeket – de dönthetsz egy pazar, fényűző megoldás mellett is. Miért is ne használnád ki hát korunk remek, dekoratív, s egyben nagyon is praktikus, ergonomikus lehetőségeit? 

Kedvcsináló rövid összeállításunk azonban pici ízelítő volt a kortárs, dekoratív fürdőszobai kiegészítő újdonságok közül! Ha szeretnétek megtekinteni a többit is, akár élőben – akkor javasoljuk, látogasson el hozzánk személyesen, hiszen webshopunk is csak töredékét tartalmazza bő választékunknak.

Teljes kínálatunkért látogass el áruházunkba is, ahol 2500m2-en inspirálódhatsz: első osztályú termékeinket térben, eredeti, stílusos környezetben megtekintheted, mintha csak egy elegáns kiállításon lennél!